Lid worden van Move4u

Hier vind je alles wat je nodig hebt om te ontdekken waarom volleyballen bij Move4u in Vlaardingen TOP is!

Lid worden van Move4u is ten eerste ontzettend gezellig. Daarnaast is het ook gezond om lekker bezig te zijn met volleybal. En wist je dat je bij Move4u in de zomer ook kunt beachvolleyballen op onze eigen beachvelden?

Lid worden van Move4u
 
Beachvolleybal bij Move4u

Beachvolleybal bij Move4u

Meer over beachvolleybal

Waarom lid worden van Move4u?

Ben je op zoek naar een volleybalervaring die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus? Zoek niet verder! Move4U is dé volleybalvereniging in Vlaardingen die jong en oud samenbrengt in een passie voor de sport. Als trotse partner van de Nederlandse Volleybal Bond - NeVoBo, streven we ernaar om een positieve en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Inschrijven voor Move4u

Kom meetrainen!

Bij Move4U streven we niet alleen naar sportieve excellentie, maar ook naar een hechte gemeenschap. We staan bekend om onze warme en gezellige sfeer, waar vriendschappen worden gesmeed buiten het veld. Wil je ons uitproberen? Dat kan! Potentiële leden zijn van harte welkom om drie keer vrijblijvend mee te trainen. Zo kun je ervaren of Move4U bij jou past. Na deze kennismaking kun je je officieel aanmelden via deze website.

Kom meetrainen!
Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Alle kinderen kunnen sporten!