Beachvolleybal bij Move4u

Heel de zomer lekker beachen!

Move4u heeft de beschikking over vier eigen beachvolleybalvelden. Hier kun je heel de zomer gebruik van maken als je beachlid bent. Daarnaast worden er natuurlijk ook regelmatig beachvolleybaltoernooien georganiseerd.

Beachvolleybal bij Move4u
 
Ons eigen beachvolleybal strand!

Ons eigen beachvolleybal strand!

Beleef de Zomerse Vibes van Beachvolleybal bij Move4U!

Ben je dol op de zomerzon, het geluid van de golven en het gevoel van zacht zand tussen je tenen? Dan is beachvolleybal bij Move4U dé perfecte sportieve ontsnapping voor jou! Onze vereniging biedt niet alleen geweldige zaaltrainingen, maar we hebben ook onze eigen adembenemende beachvelden die wachten om ontdekt te worden. Stel je voor: een zwoele zomeravond, je blote voeten in het zand, omringd door gelijkgestemde mensen die net zoveel van de sport en de sfeer houden als jij. Als lid van Move4U krijg je de exclusieve kans om deel te nemen aan onze beachvolleybalactiviteiten tijdens de zonnige maanden. Voor slechts 50 euro kun je lid worden en volop genieten van het beachvolleybalplezier.

Onvergetelijke zomermomenten

Of je nu een doorgewinterde beachvolleyballer bent of gewoon wilt proeven van deze geweldige ervaring, bij Move4U zul je de energie en opwinding van het spel ervaren zoals nooit tevoren. Grijp deze kans om je vaardigheden aan te scherpen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke zomermomenten te creëren. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van beachvolleybal bij Move4U en maak je klaar om een zomer vol sportieve prestaties en plezier te beleven op ons eigen prachtige strand.

Zomerse Vibes

Zomerse Vibes